TRILAB DeltiQ 2

De TRILAB DeltiQ 2 is een 3D-printer die opvalt door zijn unieke design en geavanceerde functies. Deze printer is ontworpen om een hoge printkwaliteit te leveren en is uitgerust met verschillende technologieën die het printproces optimaliseren. In deze review gaan we dieper in op de verschillende aspecten van de TRILAB DeltiQ 2 en waarom deze printer een uitstekende keuze kan zijn voor zowel hobbyisten als professionals.

Printkwaliteit

De TRILAB DeltiQ 2 staat bekend om zijn uitstekende printkwaliteit. De printer maakt gebruik van carbon fiber rods en THK lineaire rails, wat zorgt voor een nauwkeurige en stabiele beweging van de printkop. Dit resulteert in strakke en gedetailleerde prints, waarbij laaglijnen nauwelijks zichtbaar zijn. De printer is in staat om verschillende materialen te verwerken, waaronder PLA, TPU en TPE, waardoor gebruikers een breed scala aan projecten kunnen realiseren.

TRILAB DeltiQ 2 Printkwaliteit

Functies en Technologie

De TRILAB DeltiQ 2 is uitgerust met verschillende geavanceerde functies die het gebruiksgemak en de functionaliteit verhogen. Een van de opvallende kenmerken is het gebruik van een Xiaomi Redmi 9A mobiele telefoon als controller voor de printer. Deze telefoon is voorzien van de Delta Control applicatie, waarmee gebruikers de printer via Bluetooth kunnen bedienen. Daarnaast kan de printer via Wi-Fi op afstand worden beheerd, wat extra flexibiliteit biedt.

De printer beschikt ook over een camera met de mogelijkheid om time-lapse video’s op te nemen, zodat gebruikers het printproces kunnen monitoren en vastleggen. Daarnaast is er LED-verlichting van het bouwgebied, wat het werken in donkere omgevingen vergemakkelijkt.

Een andere belangrijke functie is de FlexPrint 2-extensie, die het mogelijk maakt om flexibele materialen te printen door de extruder dichter bij de hotend te brengen. Dit maakt de TRILAB DeltiQ 2 veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Prijs en Beschikbaarheid

De TRILAB DeltiQ 2 is verkrijgbaar in twee varianten, met een bouwgebied diameter van 250 mm en hoogtes van 300 mm en 500 mm. De prijzen variëren tussen de €3,789 en €4,076.50, inclusief btw, afhankelijk van de accessoires en de grootte van de printer. De printer kan worden aangeschaft via prusa3d.com, aangezien TRILAB is overgenomen door Prusa Research.

Conclusie

De TRILAB DeltiQ 2 is een indrukwekkende 3D-printer die uitblinkt in printkwaliteit en geavanceerde functies biedt. Met de mogelijkheid om verschillende materialen te verwerken, de unieke bediening via een mobiele telefoon en de FlexPrint 2-extensie, is deze printer een veelzijdige keuze voor zowel hobbyisten als professionals. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, rechtvaardigen de functies en de kwaliteit van de prints deze investering voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en hoogwaardige 3D-printer.

Antoon

Hoi allemaal, ik ben Antoon en ik ben helemaal into 3D-printen! Ik ben al een tijdje bezig met deze technologie en ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom heb ik de website https://www.beste3dprinters.com/ gebouwd om mijn passie te delen en anderen te helpen die ook geïnteresseerd zijn in 3D-printen.

Bekijk alle berichten  

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.