TRILAB AzteQ Dynamic

De TRILAB AzteQ Dynamic is een professionele delta 3D-printer die sinds 2021 deel uitmaakt van Prusa Research. Deze printer belooft uitstekende printkwaliteit zonder compromissen op het gebied van materiaal en ruimte. In deze review duiken we diep in de specificaties, voordelen en mogelijkheden van de AzteQ Dynamic.

Belangrijkste Kenmerken

De TRILAB AzteQ Dynamic is ontworpen voor grootformaat printen van diverse materialen en composieten. Of je nu werkt met gangbare printmaterialen zoals PLA en PETG/CPE of met opkomende composietmaterialen zoals PA-CF en PC-CF, deze printer kan het aan. De printer wordt geleverd met een PrintPad met een gepoederd PEI-oppervlak en een E3D Volcano printkop met een 0,4 mm messing nozzle.

Zes Redenen om te Kiezen voor de AzteQ Dynamic

  1. Nauwkeurigheid van Delta Kinematica: Delta printers staan bekend om hun hoge ruimtelijke nauwkeurigheid en superieure printkwaliteit. De minimale bewegende onderdelen zorgen ook voor minder slijtage.
  2. Kalibratie met Touch: Een geavanceerd kalibratieconcept dat de printkopnozzle direct gebruikt voor probing.
  3. Verwisselbare printkoppen: Kies de juiste printkop voor het juiste materiaal en de AzteQ kalibreert automatisch.
  4. Hoge Snelheid voor Groot Volume: Dankzij de lichtgewicht printkop zonder extruder.
  5. Robuust Frame en Groot Printvolume: Een maximale printdiameter van 300 mm en een hoogte van 400 mm.
  6. Beheer op Afstand: Met geïntegreerde verlichting, een ingebouwde camera en toegang op afstand.

Toepassingen in Diverse Sectoren

Of je nu in de auto-industrie, productie of medische sector werkt, de AzteQ Dynamic voldoet aan de behoeften. Dankzij de verwisselbare magnetische PrintHead, het grote printvolume en de interne camera, biedt deze printer flexibiliteit en controle.

Technische Specificaties

De TRILAB AzteQ Dynamic maakt gebruik van Fused Deposition Modelling (FDM) met delta kinematica. Het heeft een printvolume van Ø 300 mm (X, Y) × 400 mm (Z) en een lichtgewicht printkop die magnetisch is bevestigd. De printer ondersteunt diverse materialen zoals PLA, PETG, CPE en composieten zoals PA-CF en PC-CF.

Conclusie

De TRILAB AzteQ Dynamic is een indrukwekkende delta 3D-printer die zowel veelzijdigheid als kwaliteit biedt. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een betrouwbare printer voor high-volume printopdrachten of een hobbyist die de beste kwaliteit wil, de AzteQ Dynamic is een uitstekende keuze. Met de ondersteuning van Prusa3D, een jaar garantie en de vele geavanceerde functies, is het een investering die zijn vruchten zal afwerpen.

Antoon

Hoi allemaal, ik ben Antoon en ik ben helemaal into 3D-printen! Ik ben al een tijdje bezig met deze technologie en ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom heb ik de website https://www.beste3dprinters.com/ gebouwd om mijn passie te delen en anderen te helpen die ook geïnteresseerd zijn in 3D-printen.

Bekijk alle berichten  

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.