Bresser 3D Printer

De Bresser Raptor 3D printer is een kleine maar krachtige printer die indruk maakt met zijn prestaties. Ondanks zijn compacte ontwerp heeft de printer een verrassend groot printformaat van 100 x 105 x 100 mm, waardoor hij perfect is voor kleine prototypes en gadgets. Het apparaat wordt volledig geassembleerd geleverd en is direct klaar voor gebruik, wat betekent dat u in minder dan een minuut na ontvangst van de doos aan de slag kunt. In deze review zullen we de verschillende kenmerken van de Bresser 3D printer bespreken en u vertellen wat u kunt verwachten van deze machine.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Reviewers enthousiast over de Bresser 3D Printer voor beginners

De Bresser 3D Printer lijkt een ideale keuze te zijn voor beginners die geïnteresseerd zijn in 3D printen. Reviewers prijzen de betaalbaarheid, de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van deze printer. De automatische controle voor de printhoogte en het magnetische printbed maken het gemakkelijk om prints te verwijderen zonder deze te beschadigen. De meegeleverde software maakt het bovendien eenvoudig om printbare modellen te maken en deze op de printer over te zetten. Hoewel de printer niet in staat is om gedetailleerde prints te maken en veel lawaai maakt tijdens het printen, lijkt het toch een geweldige keuze te zijn voor beginners met een beperkt budget.

De service van de fabrikant krijgt ook lof van reviewers. Sommige reviewers hadden problemen met hun printer, maar de fabrikant bood hen een goede oplossing en was vriendelijk in hun communicatie. Dit laat zien dat de fabrikant betrokken is bij hun klanten en een goede after-sales service biedt.

Al met al lijkt de Bresser 3D Printer een geweldige keuze te zijn voor beginners die geïnteresseerd zijn in 3D printen en een goedkoop instapmodel willen proberen. Reviewers zijn lovend over de betaalbaarheid, de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van deze printer, en de goede service van de fabrikant maakt het tot een nog betere keuze.

Voordelen van de Bresser Raptor 3D printer

De Bresser Raptor 3D printer heeft verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor beginners en gevorderde gebruikers. Het compacte ontwerp en het lage gewicht maken deze printer zeer draagbaar en gemakkelijk op te bergen. Bovendien is het flexibele magnetische afdrukbed een groot voordeel, omdat het gemakkelijk is om de geprinte objecten te verwijderen zonder de printer te beschadigen.

Een ander groot voordeel van deze printer is dat het volledig geassembleerd wordt geleverd en klaar is voor gebruik in minder dan 1 minuut. Dit is vooral handig voor beginners die geen ervaring hebben met het bouwen van 3D-printers. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk, dankzij de gratis app die beschikbaar is voor zowel Windows als MacOS.

Een ander belangrijk voordeel van de Bresser Raptor 3D printer is de automatische nivellering van het afdrukbed. Dit is een handige functie die het printproces veel eenvoudiger en efficiënter maakt. Correcties worden automatisch uitgevoerd zonder dat handmatige tussenkomst nodig is, wat het proces veel sneller maakt. Kortom, de Bresser Raptor 3D printer is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke machine met verschillende voordelen.

Compact formaat met een groot printformaat

De Bresser Raptor 3D printer heeft een compact formaat van 210 x 210 x 290 mm, maar heeft toch een indrukwekkend printformaat van 100 x 105 x 100 mm. Dit betekent dat u relatief grote objecten kunt printen, terwijl het apparaat nog steeds klein genoeg is om op uw bureau te passen. De printer weegt slechts 3 kg, wat betekent dat u hem gemakkelijk kunt verplaatsen als dat nodig is.

Automatische nivellering en flexibel magnetisch afdrukbed

De Bresser 3D printer is uitgerust met een automatische nivellering van het flexibele magnetische afdrukbed, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig nivelleren van het bed. Het afdrukbed is gemakkelijk te verwijderen en terug te plaatsen, en het flexibele oppervlak zorgt voor een betere hechting van het filament tijdens het printproces.

Printsnelheid en precisie

De printsnelheid van de Bresser 3D printer is 40mm/s, wat betekent dat hij relatief snel print in vergelijking met andere 3D printers in deze prijsklasse. De printer heeft een enkel mondstuk met een diameter van 0,4 mm, maar er zijn ook mondstukken van 0,5 mm en 1,0 mm beschikbaar. De printer kan filamenten van PLA en TPU verwerken en heeft een maximale spuitmondtemperatuur van 250°C. De positienauwkeurigheid van de printer is indrukwekkend, met een nauwkeurigheid van 0,011 mm op de X- en Y-as en 0,0025 mm op de Z-as. Dit betekent dat u gedetailleerde en nauwkeurige prints kunt maken met de Bresser 3D printer.

Eenvoudige bediening via de app

De Bresser 3D printer kan worden bediend via een gratis app, waardoor het gemakkelijk is om de printer vanaf uw smartphone of tablet te bedienen. U kunt direct via WIFI printen en het apparaat ondersteunt ook SD-kaarten en USB-aansluitingen. Het LCD-scherm van de printer is 2,4 inch en gemakkelijk af te lezen.

Conclusie

De Bresser Raptor 3D printer is een indrukwekkende machine met een compact formaat en uitstekende prestaties. Het is een geweldige optie voor iedereen die geïnteresseerd is in 3D-printen en op zoek is naar een eenvoudige, betaalbare en gebruiksvriendelijke printer.

Tot slot is het de moeite waard om te vermelden dat de Bresser Raptor 3D printer compatibel is met een breed scala aan filamenten, waaronder PLA en TPU. Dit maakt het gemakkelijk om te experimenteren met verschillende materialen en om uw creaties te personaliseren.

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke 3D-printer met uitstekende prestaties, dan is de Bresser Raptor 3D printer een uitstekende optie. Met een compact ontwerp, automatische nivellering en een breed scala aan filamenten, is deze printer geschikt voor beginners en ervaren gebruikers die op zoek zijn naar een draagbare en gemakkelijk te gebruiken 3D-printer.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Antoon

Hoi allemaal, ik ben Antoon en ik ben helemaal into 3D-printen! Ik ben al een tijdje bezig met deze technologie en ik kan er geen genoeg van krijgen. Daarom heb ik de website https://www.beste3dprinters.com/ gebouwd om mijn passie te delen en anderen te helpen die ook geïnteresseerd zijn in 3D-printen.

Bekijk alle berichten  

Gerelateerde berichten

    Dit bericht heeft geen reacties

Reacties zijn gesloten.